Köszöntő

Köszöntjük Látogatóinkat!

Pilisen a kulturális és közösségi élet központja a Csernai Pál Közösségi Központ amelyet 2019-ben adtak át a nagyközönségnek. Az épület korszerűsége és modernitása vitathatatlan. Az 1.100 négyzetméternyi hasznos térrel rendelkező épület számos eseménynek, programnak, alkotó és öntevékeny közösségnek természetes otthona.

A kulturális épület legnagyobb belső tere a színpadot és a galériát is magába foglaló színházterem mely 267 fő befogadására alkalmas. A nézőtér falait és mennyezetét akusztikus faburkolat takarja.
A színháztermet kisebb különtermek, recepció, aula, ruhatár, kávézó, vizesblokkok és tárolók ölelik körbe, kialakításra.

A toronyépület földszintjén, a főbejárat mellett, egy kisebb klubterem van, kb. 30-35 férőhellyel, az emeleten ugyanekkora tér ismétlődik. Szintén az emeleten, próbateremként és kiállító térként is használható terem van. Az emeleti szinten vannak az intézmény adminisztrációs helyiségei.

Egész évben színes és tartalmas művészeti, alkotói és szórakoztató programok várják Önt is a Csepiben. A palettán minden megtalálható, a képzőművészeti programok, zenei, népzenei, mozgásművészeti, színházi, irodalmi, tudományos ismeretterjesztő események. Számos bemutatónak, felnőtt-, gyermek- és családi programnak ad helyet központunk.